Νεα Μακρη Φωτια / ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ: Ανησυχούν οι κάτοικοι των σπιτιών που - Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Νέα Μάκρη: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά - Παραμένει μακριά
Νέα Μάκρη: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά - Παραμένει μακριά from www.newsit.gr
23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. WhatsApp
WhatsApp from rpn.gr
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Νέα Μάκρη: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά - Παραμένει μακριά
Νέα Μάκρη: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά - Παραμένει μακριά from www.newsit.gr
Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Νεα Μακρη Φωτια / ΦΩΤΙÎ' ΣΤΗΝ ÎœÎ'ΚΡΗ: Î'νησυχούν οι κάτοικοι των σπιτιών που - Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: